Dk dps Frost/Mitä vaan

Hakemukset tänne
Locked
Ushar
Raidaaja
Raidaaja
Posts: 46
Joined: 23.03.2010 11:18

Dk dps Frost/Mitä vaan

Post by Ushar »

Henkilökohtainen info

Etunimi: Henri Hyväluoma
Ikä: 23
Ammatti: Maalari
Harrastukset: Wowi nyt vie suurimman ajan vapaa-ajasta, mutta kai tänne vois lisätä jotain turhuuksia kuten pieni muotoinen kitaran soittelu, tyttöystävä ja sählynpeluu
Muuta: Viime applyn jälkeen oon vaihtanu ammattia ja joskus saattaa tulla myöhästymisiä ku osin reissuhommia mut aina tuun illaks koneen ääreen. Pisin päivä on vaan venähtäny sillee et päässy yheksältä koneen ääreen.


Character info

Nick: Thasthil

Class: Death Knight

Armorylink: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Thasthil

Mikä specci/geari dualspecissä?: Vaihtelee paljon unholy pvp:en ja Blood tankin välillä. Olin vähän aikaa bloodtank mainspeciltä et icc-25 hc gearit ja tankannu kaikki encounterit.

Mainitsemisen arvoiset altit?:
Holy/retripala http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... cn=Decaded
Arcane/firemaagi http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... cn=Decaded
Combat/assasinationrogue juuri dingattu http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... cn=Dekaded
Sit on 40-60 massiivinen määrä

Historia

Raidauskokemus: Ei oo kovin hirveesti tota ennen wotlk kokemusta. ZG,ony ja mc tullu vedettyä. Sit pidin parin vuoden tauon ja alotin uudestaan pelaamisen pari kuukautta ennen wotlk tuli. Wotlki kokemus on et melkeinpä kaikki sit vedetty.
Naxx,Sartha 3d 25/10 vedetty jo ennen ulduaria. Ulduaris kaikki hardmodeet kympistä. pari uupuu 25:sta vaikka kilta on tehny ne kaikki ollu vaan jossain muualla sillon. Algaloni kans tietysti. Ony 25/10. Toc 10/25 cleared. ToGc 10 mad skill, ToGc 25 5/5. Icc10 ja Icc25 normina 12/12. Icc10-hc 11/12, Icc25-hc 9/12. 25k wipe putrilla söi hermot.

Aikaisemmat killat: Scarshield legionilla, Aegon, Kadotetut, Lost, Aftermath -> sit migrasin takasin laughing skullille missä alotin wowiurani ja joinasin randoms:iin. World rank 365. Tosin lopetti raidauksen viikkon migrauksen jälkeen :<. Sit menin takas scarshieldille ku piti järjestää semmonen scarshieldin parhaitten pelaajien superkilta Tainted. Siellä nyt on tullu oltua mut lähin meneen ku kaikki hyvät lopetti pelaamisen ja scrubeja tuli tilalle.
Mikä oli edellisessä killassa vikana?: Aegon oli levelauskilta. Kadotetut oli suomalainen raidauskilta scarshield legionilla sieltä lähdin kun ei riittäny porukkaa enää 25 raideihin. Sieltä menin Lostiin joka disbandattiin sitten myöhemmin sieltä sitten matka jatkui Aftermathiin. Sieltä lähdin kun ei kemiat oikein toiminu parin officerin kans ja scarshield legion on muutenki niin low population paskarealmi. Laughing skullilla tuo randoms oli ns paras kilta mutta se tosiaan sitten lopetti raidauksen kun niilläkään ei riittäny porukkaa vaan yksin kertaisesti raideihin.
Muuta: Cross-realm application niin migrated lähtee jos hyväksytään.


Tekniset tiedot

Millainen kone?: AMD Phenom II X4 955BE, AM2+/AM3, 3.2GHz, Ati Radeon HD 5770, 1GB, GDDR5. 2x2GB, DDR2 800MHz

Kuva UI:sta: http://img826.imageshack.us/i/asdfasdf.jpg/

Mahdollisia numeroita taidoistasi?(wws,wol tmv): Enpä pääse enään taintedin killa foorumeille eikä siellä oo taidettu kyllä pitkään aikaa otettukkaan mut tossa ui:ssa nyt näkyy et aika selvästi vein voa:ssa mittarit.

Muuta: Pystyn vaihtamaan ihan hyvin kaikkien speccien välillä sekä depsiin, että tankkaukseen ja keräilen atm shadowfrost shadeja shadowmourneen.

Kiltamme

Tunnetko ketään tästä killasta?: Tiedän rl sieltä ainakin yhden maagin(sutinen) ja jonku noobipriestin(Jonne).
Mistä kuulit killastamme?: Helkkariltahan minä.
Mitä luulet tuovasi killalle?: Kovaa depsiä, Steady tanking ja huonoja vitsejä.
Mitä kiltamme tarjoaa sinulle? Nautittavan raidiympäristön?
Nicodeemus
Raidaaja
Raidaaja
Posts: 243
Joined: 09.10.2009 16:09
Location: oulu

Re: Dk dps Frost/Mitä vaan

Post by Nicodeemus »

hakemus hyväksytty
Locked